Stefan Zwager

AIG Europe 

Stefan Zwager is Cyber Lead en verantwoordelijk voor het acceptatiebeleid van cyberverzekeringen bij AIG in Nederland. Hij is meer dan twaalf jaar werkzaam in de verzekeringsindustrie en speelt een belangrijke rol in de groei van Cyberverzekeringen in Nederland. Stefan heeft onlangs namens het Verbond van Verzekeraars deelgenomen aan de ontwikkeling van de nieuwe Risicoklasse digitale veiligheid (VKRI Cyber) en participeert in de Technische Commissie Cyber van het VNAB.

AIG is een wereldwijd gevestigde verzekeraar en één van de eersten die meer dan 20 jaar geleden gestart zijn met het bieden van oplossingen voor het verzekeren van cyberrisico’s.

Marie-Louise de Smit

Aon

Marie-Louise de Smit is Cyber Broking Director bij Aon. Aon is een risico- en verzekeringsadviseur die ondernemingen adviseert bij de aanpak van bedrijfsrisico’s. Marie-Louise is specialist cyberverzekeringen en adviseert bedrijven over de verschillende cyberverzekeringspolissen die in de markt verkrijgbaar zijn. Voordat zij bij Aon kwam was ze advocaat voor IT ondernemingen en daarvoor werkte ze als accountmanager bij een groot ICT bedrijf.

Marc van Herpt

Veldsink - Verberkmoes

Marc van Herpt, geboren en deels getogen in Eindhoven. 49 lentes jong en al sinds 1997 actief in het assurantie vak. De laatste 20 jaar actief als zakelijk adviseur schade en inkomen. In 1997 begonnen als junior accountmanager bij Verberkmoes Assurantiën te Valkenswaard. In 2011 samen met mijn toenmalige compagnon Verberkmoes overgenomen en in 2019 Verberkmoes verkocht aan de Veldsink groep.

Marianne Junger

Hoogleraar Cyber Security en Business Continuity Universiteit Twente 

Marianne Junger is emeritus hoogleraar Cyber Security en Business Continuity aan de Universiteit Twente. Zij heeft een brede achtergrond in de ontwikkelingspsychologie en de criminologie. In haar onderzoek bestudeert zij de menselijke factoren die een rol spelen bij fraude, cybercriminaliteit en privacy. Waarom vertrouwen gebruikers phishing-e-mails of fraudeurs? Waarom houden ze zich wel of niet aan veiligheidsregels, waarom geven ze zo gemakkelijk persoonlijke informatie vrij en hoe kunnen ze worden geholpen om alerte gebruikers te worden om zichzelf beter te beschermen? Het doel van haar onderzoek is om interventies te ontwikkelen die gebruikers helpen beschermen tegen social engineering en de naleving van regels te vergroten. Ze richtte samen met prof. Pieter Hartel het Crime Science-tijdschrift op en was 6 jaar associate-editor (https://crimesciencejournal.springeropen.com/). Haar onderzoek werd onder meer gefinancierd door de Nederlandse politie, de EU en ZonMw.

Jan-Willem Bullee

Assistant professor Universiteit Twente

Jan-Willem is assistant professor aan de Universiteit Twente. Hij heeft een achtergrond in zowel psychologie (MSc) als informatica (MSc) met een specialisatie in cyber security. In oktober 2017 is Jan-Willem gepromoveerd op het proefschrift ‘Experimental Social Engineering’. Na zijn promotie heeft Jan-Willem als information risk manager bij Aegon Bank en Knab gewerkt. Daarna is hij als research analist bij Awareways begonnen, waar hij nog steeds betrokken bij is. In zijn onderzoek bestudeert hij hoe hij mensen en organisaties meer weerbaar kan maken tegen digitale dreigingen in een snel veranderend cyberlandschap.