Voor wie?

Het event AMacademy Cyber is voor verzekeraars en intermediairs voor de zakelijke markt, die alles willen weten over cyberverzekering.

Datum

Donderdag 20 mei 2021.

Digitaal

AMacademy Cyber zal online plaatsvinden via het eventplatform Hopin. Je krijgt hier op 19 mei uiterlijk om 17.00 jouw persoonlijke link voor. LET OP! Het is niet mogelijk om het event achteraf terug te kijken. 

Inschrijven

Je kunt je hier inschrijven. Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per e-mail. Op 19 mei sturen wij je de inloglink en andere praktische informatie.

Deelnametarief

Het reguliere tarief is € 100,- per persoon exclusief btw. Als AMmember heb je recht op 15% korting en betaal je € 85,- per persoon exclusief btw. Ter info: wij toetsen of een aanmelding als AMmember ook terecht is. Weten wat een AMmembership inhoudt? Klik dan hier >>>

Annuleren

Tot vier weken voor aanvang van het event kun je kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). In geval van annulering na vier tot twee weken voor aanvang van het event ben je 25% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van het event ben je het volledige inschrijfgeld verschuldigd. Je plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen.

Voorwaarden

Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten van Vakmedianet B.V. zijn van toepassing de Algemene Voorwaarden van Vakmedianet B.V., gedeponeerd ter griffie van de Rechtbank te ‘s-Gravenhage op 24 januari 2014 onder depotnummer 5/2014. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier.

AMacademy

AMacademy organiseert hoogwaardige kennisevents voor jou als adviseur of medewerker van een verzekeraar. De beste professoren en toonaangevende experts geven je inspirerende en wetenschappelijke inzichten. Dit jaar staat het succesvolle Kifid Cases op het programma, maar ook de masterclass Digitaal Leiderschap, een korte sessie Pensioen voor iedereen die helemaal up to date willen zijn als het om het pensioenakkoord gaat en een sessie over cyberverzekeringen.